Volg ons
derks-eric-meijers-achilles29

Nieuws

Achilles ’29 strikt opnieuw twee spelers

Achilles ’29 strikt opnieuw twee spelers

Achilles’29 heeft versterking nummer acht en negen te pakken. De Groesbeekers hebben zich verzekerd van de diensten van Shuremy Felomina (22) en Mehdi Naqqadi (20), meldt De Gelderlander.

Transfervrije versterkingen
De Jupiler League-degradant begon vandaag aan de voorbereiding aan het nieuwe seizoen in de Tweede Divisie. Het nieuw aangetrokken duo, waarbij Naqqadi nog afwezig was, komt over van de Belgische derdeklasser KFC Houtvenne en waren transfervrij. Naqqadi kwam in het verleden onder meer uit voor Kozakken Boys en Magbreb ’90.

Nog drie vacatures
De selectie van Achilles ’29 komt daarmee op 17 spelers. De club is nog op zoek naar een doelman, een centrale verdediger en een middenvelder. Met het oog op de invulling daarvan test de club momenteel Milan Vissie (Jong Cambuur) en Maurice Kampman.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Nieuws