dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlTweede DivisieNieuwsAchilles '29 strikt Guyon Philips en beëindigt 'salarissoap'

Achilles ’29 strikt Guyon Philips en beëindigt ‘salarissoap’

De selectie van Achilles ’29 krijgt in rap tempo vorm. De Jupiler League-degradant heeft Guyon Philips vastgelegd. De 23-jarige aanvaller komt over van Telstar en tekent voor één seizoen, meldt De Gelderlander.

Contract ontbonden
Philips besloot zijn contract in Velsen-Zuid te laten ontbinden en was daardoor vrij om te tekenen op de Heikant. De spits uit Arnhem doorliep de jeugdopleiding van Vitesse, maar omdat zijn doorbraak uitbleef, vervolgde hij zijn loopbaan bij Go Ahead Eagles. Daar stond hij drie jaar onder contract, maar werd in die tijd verhuurd aan FC Oss en FC Volendam, waar hij in 2015 definitief tekende. In de zomer van 2016 verkaste hij echter naar Telstar.

Salarissoap
Goed nieuws is er bovendien voor de huidige selectiespelers die vorig jaar al bij Achilles ’29. Volgens voorzitter Harrie Derks zijn de salarissen van mei inmiddels betaald. Indien ook de lonen over juni eerdaags worden voldaan, dan kan Achilles ’29 eindelijk een punt zetten achter de salarissoap waar het afgelopen weken mee kampte.

Een boete van de KNVB zorgde ervoor dat de Groesbeekers in acute liquiditeitsproblemen geraakten. Voorzitter Derks wil aan De Gelderlander niet aangeven met welk geld dat nu gedicht is. Hij belooft wel dat de salarissen over juni tijdig voldaan zullen worden. Achilles ’29 heeft daar wettelijk tot 10 juli de tijd voor.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD