Volg ons

Nieuws

Achilles ’29 strikt Guyon Philips en beëindigt ‘salarissoap’

Achilles ’29 strikt Guyon Philips en beëindigt ‘salarissoap’

De selectie van Achilles ’29 krijgt in rap tempo vorm. De Jupiler League-degradant heeft Guyon Philips vastgelegd. De 23-jarige aanvaller komt over van Telstar en tekent voor één seizoen, meldt De Gelderlander.

Contract ontbonden
Philips besloot zijn contract in Velsen-Zuid te laten ontbinden en was daardoor vrij om te tekenen op de Heikant. De spits uit Arnhem doorliep de jeugdopleiding van Vitesse, maar omdat zijn doorbraak uitbleef, vervolgde hij zijn loopbaan bij Go Ahead Eagles. Daar stond hij drie jaar onder contract, maar werd in die tijd verhuurd aan FC Oss en FC Volendam, waar hij in 2015 definitief tekende. In de zomer van 2016 verkaste hij echter naar Telstar.

Salarissoap
Goed nieuws is er bovendien voor de huidige selectiespelers die vorig jaar al bij Achilles ’29. Volgens voorzitter Harrie Derks zijn de salarissen van mei inmiddels betaald. Indien ook de lonen over juni eerdaags worden voldaan, dan kan Achilles ’29 eindelijk een punt zetten achter de salarissoap waar het afgelopen weken mee kampte.

Een boete van de KNVB zorgde ervoor dat de Groesbeekers in acute liquiditeitsproblemen geraakten. Voorzitter Derks wil aan De Gelderlander niet aangeven met welk geld dat nu gedicht is. Hij belooft wel dat de salarissen over juni tijdig voldaan zullen worden. Achilles ’29 heeft daar wettelijk tot 10 juli de tijd voor.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Nieuws