Volg ons

Aan het woord

Achilles ’29-spits Versteegen: ‘Doelstelling uitspreken kan nog niet’

Achilles ’29-spits Versteegen: ‘Doelstelling uitspreken kan nog niet’

Met het besluit om vijf a zes keer per week overdag te trainen wil Achilles ’29 duidelijk maken dat het zichzelf ondanks de degradatie naar de Tweede Divisie nog altijd als profclub ziet. Hoewel de clubleiding al hintte op een snelle terugkeer naar de Jupiler League, vindt spits Niek Versteegen het nog te vroeg om een doelstelling uit te spreken.

Selectie zal nog veranderen
In De Gelderlander zegt hij niet te weten wat hij in de Tweede Divisie kan verwachten: ,,Ik heb vorig jaar veel duels gezien, maar heb geen goede indruk van de kwaliteit en het niveau. En onze selectie zal nog wel veranderen. Een doelstelling uitspreken kan dus nog niet.”

Tactiek
Versteegen maakte met name in de tweede seizoenshelft vorig seizoen een sterke indruk: ,,Ik heb vorig jaar geleerd om te gaan met het missen van kansen. Mentaal zit het goed. Ik denk niet aan gemiste kansen, maar aan dingen die goed gaan. Dat werkt.” Hij krijgt in de spitspositie concurrentie van Guyon Philips. ,,Al kunnen we goed samen spelen. Het klikt al aardig. Ik zie nog mooie dingen daaruit ontstaan. Het is alleen even afwachten hoe we tactisch gaan spelen.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Aan het woord