maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieAchilles '29 rouwt om overlijden keeperstrainer

Achilles ’29 rouwt om overlijden keeperstrainer

Achilles ’29 heeft met verslagenheid kennis genomen van het overlijden van keeperstrainer Twan Centen. Dat meldt de Groesbeekse club op haar website.

Hoogte- en dieptepunten
Centen was bezig aan zijn vijftiende seizoen bij Achilles. ,,Het is niet te bevatten dat Twan nooit meer op de Heikant zal komen”, schrijft de club vol verdriet. ,,We zijn geschokt en verdrietig om de leegte die hij bij ons achterlaat. Samen met de technische stafleden Eric Meijers en Frans Derks was Twan in deze jaren bij alle hoogte- en dieptepunten betrokken. Niet onvermeld mag blijven dat Twan Centen voor de volledige selectie een onvergetelijke trip naar Manchester United organiseerde.”

Dani
Zijn zoon Dani stroomde afgelopen zomer door naar de eerste selectie van Achilles. ,,Dat was voor Twan een nog grotere stimulans om de keepers beter te maken”, schrijft de club. ,,Hij zag er naar uit ook Dani klaar te stomen voor het grote werk en het is intriest dat dit niet meer zo mag zijn.” Centen is 53 jaar oud geworden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD