Volg ons

Achilles '29

Achilles ’29: Pupovac sluit aan, Edge gaat toch weer spelen

Achilles ’29: Pupovac sluit aan, Edge gaat toch weer spelen

Achilles ’29 ziet haar eerste selectie langzaam aan weer wat versterkt worden. De noodlijdende Groesbeekse club zag zaterdag tegen FC Lisse nieuwkomer Dorde Pupovac debuteren, terwijl Jesse Edge besloten heeft toch weer te gaan spelen voor de Heikanters.

Terugkeer
Edge kwam sinds het faillissement van de bv achter Achilles ’29 niet meer in actie voor de club, maar speelde zaterdag op Ter Specke weer negentig minuten. In de basisformatie stond ook Dorde Pupovac, zag De Gelderlander. De Nederlandse Serviër speelde eerder voor hoofdklasser UDI’19 en derdedivisionist UNA. Hij was clubloos nadat hij vertrok bij het Belgische KAC Betekom.

Dispensatie
Het lot van veel van de andere voormalige eerste selectie-spelers is onbekend. Boy van de Beek debuteerde zaterdag al wel voor De Treffers, Niek Versteegen kan dat tijdens de volgende speelronde doen. Of Niels Wouters ook kan overstappen naar De Treffers is afhankelijk van het dispensatieverzoek dat loopt bij de KNVB. De voetbalbond geeft daarover komende week uitsluitsel.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Achilles '29