zondag, 21 april 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseAchilles '29Achilles '29 ontsnapt bij OFC, Rijnsburg in verlenging langs TEC

Achilles ’29 ontsnapt bij OFC, Rijnsburg in verlenging langs TEC

Voor TEC en OFC zit het bekeravontuur er dit seizoen op. Achilles ’29 en Rijnsburgse Boys boekten vanavond zwaarbevochten bekerzeges.

Rijnsburgse Boys verslaat TEC in blessuretijd
In een aantrekkelijke eerste helft gevolgd door een matige en regenachtige tweede leidde Joël Tillema Rijnsburgse Boys pas in de verlenging langs TEC. De ploeg van coach Pieter Mulders had via Serbony na een klein kwartier de leiding genomen. Luttele minuten later was het in Tiel echter alweer gelijk via Van Gessel. Hoewel beide ploegen verschillende kansen kregen, werd er in de reguliere speeltijd niet meer gescoord. Pas in de tweede helft van de verlenging viel de beslissing. Joël Tillema maakte uit een vrije trap van Jeffrey Jongeneelen de 1-2. Diep in blessuretijd maakte Halman er bovendien uit een counter nog 1-3 van.

OFC laat Achilles ’29 zweten
Strijdbaar is OFC ten onder gegaan bij Achilles ’29. De ploeg van coach Yuri Rose nam in Groesbeek brutaal de leiding via Henry Opoku. Vlak voor rust bracht Omid Popalzay de Tweede Divisionist weer langszij. Twintig minuten na de pauze nam Achilles via Boy van de Beek de leiding. Een fraaie knal van Adnan Barakat betekende echter een kwartier voor het einde de gelijkmaker. Pas in blessuretijd slaagde de thuisploeg om OFC definitief van zich af te schudden. Niels Wouters werd de matchwinner.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD