dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseAchilles '29Achilles '29 koestert weer sprankje hoop na zege: 'We blijven erin geloven'

Achilles ’29 koestert weer sprankje hoop na zege: ‘We blijven erin geloven’

Eindelijk wist Achilles ’29 weer eens te winnen. Een late treffer betekende winst op FC Den Bosch (2-1) en daarmee weer een sprankje hoop in de strijd tegen degradatie.

Tegenover De Gelderlander zegt coach Eric Meijers: ,,Ik heb de jongens een geweldig compliment gemaakt. We hebben toch moeilijke weken achter de rug met alle randzaken die spelen bij de club. We hebben de rug gerecht, zijn blijven geloven in een goede afloop van het seizoen.’’

In Groesbeek durft men weer voorzichtig te kijken naar FC Dordrecht, dat op de valreep verloor van Jong Ajax. ,,Eindelijk zit het een keer allemaal mee”, vervolgt Meijers. ,,Dat mag ook wel een keer. We hebben dit seizoen zo veel pech gehad. We blijven erin geloven. Zolang er leven is, is er hoop.”

Matchwinner Niek Versteegen heeft weer geloof in een Houdini-act: ,,Stel dat wij stunten bij Volendam en zo het gat nog verder verkleinen, dan komt Dordrecht niet met een fijn gevoel hier naartoe hè”, zei Versteegen. ,,Het wordt nog een heel spannend slot van de competitie. We moeten in ieder geval dit gevoel vasthouden, dan zien we uiteindelijk wel waar het schip strandt.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD