Volg ons

Tweede Divisie

Achilles ’29 gepijnigd door ‘overstappers’ De Treffers

Achilles ’29 gepijnigd door ‘overstappers’ De Treffers

Uitgerekend de in de winterstop vertrokken Niek Versteegen en Boy van de Beek hebben Achilles ’29 vanmiddag genekt in de Groesbeekse derby tegen De Treffers: 5-2.

In wat mogelijk wel eens de laatste Groesbeekse derby van de komende jaren kan zijn geweest, kwam De Treffers razendsnel op een 2-0 voorsprong via een benutte strafschop van Boy van de Beek en een treffer van Niek Versteegen. En waar Eef van Riel al vroeg een strafschop versierde, zorgde zijn lankmoedig verdedigen er tevens voor dat Achilles na een kwartier kon terugkomen tot 2-1 via Aleksandar Jankovic. Een fraaie stift vlak voor rust van Kevin Smidt betekende zelfs de 2-2. Op slag van rust kreeg De Treffers opnieuw een strafschop, ditmaal na een overtreding op Versteegen, en wederom toonde Van de Beek zich koelbloedig: 3-2.

Na rust besliste Versteegen het duel definitief na sterk voorbereidend werk van Coen Maertzdorf. Luttele minuten later maakte Van de Beek zijn hattrick compleet en maakte de 5-2. Daarmee was het verzet van Achilles ’29 helemaal gebroken en voelde De Treffers niet meer de druk om nog gas te moeten geven. Het bood coach Anton Janssen zelfs gelegenheid om Niek Versteegen een pikante publiekswissel te gunnen. Het duel eindigde dan ook met een 5-2 eindstand.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie