Volg ons

Tweede Divisie

Achefay met Noordwijk onderuit in Katwijk: ‘Ik denk dat wij moeten gaan oefenen op beter verdedigen’

Achefay met Noordwijk onderuit in Katwijk: ‘Ik denk dat wij moeten gaan oefenen op beter verdedigen’

Noordwijk moest zaterdag ondanks een fantastische treffer van Sabir Achefay na iets meer dan negentig minuten voetbal in en tegen Katwijk het veld verlaten zonder punten (3-2). De doelpuntenmaker verscheen na afloop van de wedstrijd voor de camera van FOX Sports en baalde zichtbaar van het feit dat zijn ploeg de tegentreffers wederom te makkelijk weg had gegeven.

Oefenen op verdedigen
,,Ik denk dat wij het in de tweede helft hebben weggegeven. Als je kijkt naar de eerste helft dan gaat het een beetje gelijk op, maar in de tweede helft zag je dat wij niet meer ons spel speelden en dat wij achter de feiten aanliepen. Als je ziet hoe wij de goals tegen krijgen, het zijn allebei afvallende ballen waar ze een doelpunt van maken. Ik denk dat wij moeten gaan oefenen op beter verdedigen. Volgende week staat er weer een wedstrijd op het programma en dan kunnen wij het weer recht zetten”, aldus Achefay tegenover de camera van FOX Sports.

Doelpunt
De aanvaller was goed voor de 1-2 met een zeer fraaie treffer, maar blij kon hij daar na afloop niet mee zijn ,,Hij zat er goed in, ik was natuurlijk blij met mijn goal, maar achteraf betekende die goal niets voor mij want wij hebben geen drie punten meegenomen.”

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie