Volg ons

Eerste Divisie

Achahbar: ‘In de laatste fase waren we nu wat scherper’

Achahbar: ‘In de laatste fase waren we nu wat scherper’

Anass Achahbar toont dit seizoen weer zijn ware kwaliteiten. De aanvaller van NEC maakte tegen Helmond Sport bovendien een prachtige treffer.

,,Ik kreeg een geweldige bal van Brahim Darri. De bal ging over de verdediging heen en ik kon niks anders doen dan een omhaal, hij vloog geweldig binnen. Ik dacht er verder niet zoveel bij, maar ik wist wel dat ik meteen naar Robin Buwalda en Kevin Jansen moest rennen”, blikt hij terug in gesprek met Omroep Gelderland.

,,Ik ken Robin en Kevin al jaren, ik heb een geweldige band met hen. Ik ben al twee jaar zo close met ze, daarom was het een geweldig gevoel om mijn doelpunt met hun te delen. Dat verdienen ze ook”, prijst hij zijn teamgenoten. Bijna gaf NEC opnieuw echter een voorsprong weg: ,,Maar in de laatste fase waren we nu wat scherper, dat is dan weer een winstpuntje. Ik blijf er ook bij dat het niet uitmaakt hoeveel we er weggeven, als we er maar meer maken dan de tegenstander.”

Advertentie
Advertentie

Programma

Meer over Eerste Divisie