Volg ons

Eerste Divisie

Achahbar: ‘In de laatste fase waren we nu wat scherper’

Achahbar: ‘In de laatste fase waren we nu wat scherper’

Anass Achahbar toont dit seizoen weer zijn ware kwaliteiten. De aanvaller van NEC maakte tegen Helmond Sport bovendien een prachtige treffer.

,,Ik kreeg een geweldige bal van Brahim Darri. De bal ging over de verdediging heen en ik kon niks anders doen dan een omhaal, hij vloog geweldig binnen. Ik dacht er verder niet zoveel bij, maar ik wist wel dat ik meteen naar Robin Buwalda en Kevin Jansen moest rennen”, blikt hij terug in gesprek met Omroep Gelderland.

,,Ik ken Robin en Kevin al jaren, ik heb een geweldige band met hen. Ik ben al twee jaar zo close met ze, daarom was het een geweldig gevoel om mijn doelpunt met hun te delen. Dat verdienen ze ook”, prijst hij zijn teamgenoten. Bijna gaf NEC opnieuw echter een voorsprong weg: ,,Maar in de laatste fase waren we nu wat scherper, dat is dan weer een winstpuntje. Ik blijf er ook bij dat het niet uitmaakt hoeveel we er weggeven, als we er maar meer maken dan de tegenstander.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie