woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieAchahbar houdt trainingen eerste elftal NEC niet vol

Achahbar houdt trainingen eerste elftal NEC niet vol

Anass Achahbar traint voorlopig mee met de beloften van NEC. Meedoen met het eerste lukt de PEC Zwolle-huurling fysiek niet. 

Technisch directeur Remco Oversier benadrukt tegenover De Gelderlander dat de 23-jarige aanvaller er niet met de pet naar gooit. De vele blessures van de afgelopen weken maken dat hij volwaardig meetrainen niet volhoudt. Achahbar had dit seizoen al een snee in zijn voet en last van zijn nek en schouderblad. Ook is hij eventjes ziek geweest.

Cirkel doorbreken

,,Hij kan voor een beperkte duur meetrainen met de selectie en daardoor is hij extra blessuregevoelig”, vertelt Oversier. ,,Die cirkel willen we op deze manier doorbreken.”

Eén duel

Achahbar speelde pas één keer mee sinds zijn overstap afgelopen zomer. Hij mocht invallen in de 3-0 verloren wedstrijd tegen FC Den Bosch. Trainer Adrie Bogers lijkt het tijdelijk wegvallen van Achahbar makkelijk te kunnen opvangen gezien het ruime aantal aanvallers dat hij tot zijn beschikking heeft. De van Almere City FC overgekomen Sven Braken krijgt tot nu toe de voorkeur in de spits.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD