woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieAbdulsamed Abdullahi vertrekt na één seizoen bij Jong Sparta: ’Vertrek betekent niet...

Abdulsamed Abdullahi vertrekt na één seizoen bij Jong Sparta: ’Vertrek betekent niet het einde van mijn ambities’

Abdulsamed Abdullahi is bezig aan zijn laatste weken op Het Kasteel. De 22-jarige middenvelder kwam vorig seizoen nog over van Kozakken Boys, maar heeft besloten om het avontuur bij de beloftes van Sparta na dit seizoen te laten eindigen. Ondanks het vertrek, blijft de Rotterdammer ambitieus en heeft het hij nog altijd de wens om op zo’n hoog mogelijk niveau actief te zijn. ,,Het vertrek bij Sparta betekent zeker niet het eind van mijn ambities”, aldus Abdullahi tegenover Voetbal247.nl

Een jaar geleden maakte de toenmalig Kozakken Boys-speler bekend zeer uit te kijken naar de overstap naar de profclub. Zeker toen bekend was gemaakt toen Jeroen Rijsdijk (voormalig trainer Excelsior Maassluis) de hoofdtrainer zou gaan worden. Echter is het er niet helemaal gegaan zoals de middenvelder voor ogen had. ,,Het beste van mijn spel is er gewoon niet uitgekomen bij Sparta.” Abdullahi kon dit seizoen 10 keer rekenen op een basisplek. Echter waren 9 van de 10 van deze optredens pas na de winterstop. In de totaal 17 wedstrijden als Spartaan scoorde hij 2 maal.

Ondanks deze tegenvaller is de ervaring van het spelen bij een proforganisatie Abdullahi goed bevallen. ,,Vooral het iedere dag trainen beviel mij goed.” Voor volgend seizoen is er bij de Rotterdammer ook weer de wens aanwezig om actief te blijven in de Tweede Divisie en heeft daar al aanbiedingen voor ontvangen. In de komende weken verwacht de ambitieuze Abdullahi meer uitsluitsel over zijn toekomst te kunnen geven.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD