Volg ons

Hoofdklasse

Abdul Bai Kamara sluit aan bij Achilles ’29

Abdul Bai Kamara sluit aan bij Achilles ’29

De 24 jarige Abdul Bai Kamara sluit per direct aan bij de selectie van Achilles ’29. De Groesbeekers halen daarmee de opvolger voor Gianluca Maria binnen.

Bai Kamara speelde jarenlang in de jeugdselecties van NEC. Tevens kwam hij uit voor Sparta Rotterdam, waar hij zijn contract echter liet ontbinden. Tevens kwam hij uit voor jeugdteams van Oranje. Abdul Bai Kamara kan in principe op alle verdedigende plaatsen in het tem uit de voeten.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Hoofdklasse