Volg ons

ASWH

Abderrahim Loukili verlaat ASWH voor DVS’33

Abderrahim Loukili verlaat ASWH voor DVS’33

Abderrahim Loukili speelt volgend seizoen voor DVS’33. De 28-jarige aanvaller komt over van ASWH, waar hij de afgelopen maanden actief was.

Loukili droeg de afgelopen jaren de shirts van IJsselmeervogels, De Dijk, Jong NEC, DOVO en FC Lienden. Tevens beproefde hij zijn geluk in Marokko, maar het voetbalavontuur daar liep uit op een teleurstelling.

,,Ik ken DVS als een club waar aanvallend en verzorgd voetbal wordt gespeeld met veel kwaliteit op het veld. Daarnaast speelt één van mijn beste vrienden hier al 2 seizoenen: Christiaan van Hussen. Dat is een echte winnaar en ik kijk er naar uit om met hem op het veld te staan! Er komt bij DVS veel publiek kijken op een prachtig sportpark waar de afgelopen jaren steeds om het kampioenschap werd gespeeld. Als technische voetballer kan ik zowel in de aanval als op het middenveld goed uit de voeten”, stelt de creatieve aanvaller op de clubsite van DVS.

.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over ASWH