Volg ons

ASWH

Abderrahim Loukili verlaat ASWH voor DVS’33

Abderrahim Loukili verlaat ASWH voor DVS’33

Abderrahim Loukili speelt volgend seizoen voor DVS’33. De 28-jarige aanvaller komt over van ASWH, waar hij de afgelopen maanden actief was.

Loukili droeg de afgelopen jaren de shirts van IJsselmeervogels, De Dijk, Jong NEC, DOVO en FC Lienden. Tevens beproefde hij zijn geluk in Marokko, maar het voetbalavontuur daar liep uit op een teleurstelling.

,,Ik ken DVS als een club waar aanvallend en verzorgd voetbal wordt gespeeld met veel kwaliteit op het veld. Daarnaast speelt één van mijn beste vrienden hier al 2 seizoenen: Christiaan van Hussen. Dat is een echte winnaar en ik kijk er naar uit om met hem op het veld te staan! Er komt bij DVS veel publiek kijken op een prachtig sportpark waar de afgelopen jaren steeds om het kampioenschap werd gespeeld. Als technische voetballer kan ik zowel in de aanval als op het middenveld goed uit de voeten”, stelt de creatieve aanvaller op de clubsite van DVS.

.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over ASWH