zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseASV De DijkAbabio verlaat FC Lisse, De Dijk geïnteresseerd

Ababio verlaat FC Lisse, De Dijk geïnteresseerd

Randy Ababio vertrekt al na één seizoen bij FC Lisse. De 21-jarige vleugelverdediger annex middenvelder hoopt elders meer aan spelen toe te komen.

Speeltijd
Ababio, oud-speler van FC Utrecht en FC Volendam, begon het seizoen in de basis bij FC Lisse, maar na een aantal wedstrijden belandde hij op de bank. Tegen het einde van het seizoen knokte Randy zich weer terug in de basis. Recent ging Ababio in gesprek gegaan met de club en werd besloten om in goed overleg uit elkaar te gaan.

De Dijk
,,Ik ben FC Lisse en alle betrokkenen dankbaar voor de kans die ik heb gekregen om hier het hele seizoen te spelen. Het is een warme club en ik heb mij altijd gesteund gevoeld. Ik kijk uit naar een club waar ik volgend seizoen meer uitzicht op speeltijd krijg en mijn kwaliteiten aan de bal kan tonen”, stelt hij. De multifunctionele speler is naar eigen zeggen momenteel in gesprek met meerdere clubs, waaronder ASV De Dijk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD