zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagAanvoerder Quick Boys 'out' door wondinfectie

Aanvoerder Quick Boys ‘out’ door wondinfectie

Delano a Cohen is de grote afwezige in de eerste weken van de voorbereiding bij Quick Boys. De aanvoerder van de Katwijkse promovendus zal ook nog wel enige tijd moeten toekijken. De 25-jarige voormalig speler van Barendrecht liep een wondinfectie op na een enkeloperatie.

Half jaar mee doorgelopen

Op de clubsite van Quick Boys blikt A Cohen terug op het afgelopen half jaar. De blessure liep hij al op in december. “Met pijnstillers en een dikke enkel kon ik blijven voetballen. Omdat de pijn niet minder werd, maar ik wel graag het mooie seizoen wilde afmaken, is in overleg besloten om na het seizoen foto’s te laten maken. Uit de foto’s bleek dat er een stuk bot was afgebroken achter in mijn enkel. Dit moest operatief verwijderd worden, hetgeen in het AMC in Amsterdam is gebeurd.”

Wakker met een draine in mijn been

Na de ingreep ging het mis. “De enkel begon erg pijn te doen en voor mijn gevoel was ik weer terug bij af. Tijdens een controle in het ziekenhuis bleek dat er een bacterie in de operatiewond zat. Ik moest daarom zo snel mogelijk geopereerd worden. Ik werd weer wakker met gips en een draine in mijn been, dus dan snap je wel dat het voor mij ook schrikken was.” Een week lang lag de middenvelder in het ziekenhuis en is nu vijf dagen thuis “Op dit moment heb ik in mijn bovenarm nog een infuus, wat de komende weken zal overgaan op medicatie.” De grote vraag is nu wanneer hij weer zal kunnen spelen. “Dat hangt er vanaf hoe snel de bacterie uit mijn lijf is.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD