vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlClubsCSV ApeldoornAanvoerder Maarten Boeve vertrekt bij CSV Apeldoorn

Aanvoerder Maarten Boeve vertrekt bij CSV Apeldoorn

Aanvoerder Maarten Boeve heeft de technische commissie van CSV Apeldoorn laten weten dat hij na dit seizoen vertrekt. Dat meldt de club zaterdagavond op haar website.

De inmiddels 31-jarige middenvelder (op de foto links), die aan zijn zevende seizoen bezig is, kwam in 2012 over van SDC Putten. Hij is sinds het seizoen 2015-2016 aanvoerder van de hoofdklasser uit Apeldoorn. In het seizoen 2015-2016 werd hij tevens verkozen tot Speler van het Jaar en in het seizoen 2016-2017 won hij met zijn ploeg de Districtsbeker. Tot op heden speelde Boeve maar liefst 198 officiële wedstrijden in het rood-geel.

Boeve reageert op de website van de club: ,,Ik heb zeven jaar lang met veel plezier de kleuren van csv Apeldoorn verdedigd, met als mooie hoogtepunten de samenwerking met mijn vader, het winnen van de districtsbeker en niet te vergeten het samenspelen met veel geweldige teamgenoten.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD