donderdag, 20 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagAanvoerder en verdediger langer bij ASWH

Aanvoerder en verdediger langer bij ASWH

Peter Verhoeve en Jesper van den Bosch komen ook volgend seizoen uit voor ASWH. Dat maakte de club bekend op de officiële clubsite. Beide spelers zijn al geruime tijd een vaste waarde in het team van trainer Jack van den Berg.

Van den Bosch lag al vast

Jesper van den Bosch is in het team van Van den Berg aanvoerder. De sleutelspeler bereikte vorig seizoen al een akkoord met ASWH. De club meldde dat de middenvelder al vast lag voor het komende seizoen. Momenteel is Van den Bosch bezig aan zijn vierde seizoen in Hendrik-Ido-Ambacht. Daarvoor stond hij onder contract bij Capelle. Met ASWH promoveerde Van den Bosch afgelopen zomer naar de Derde Divisie Zaterdag, door in een zinderende wedstrijd van Noordwijk te winnen.

Verhoeve gaat voor vierde seizoen

Ook Verhoeve speelt al lange tijd voor ASWH. Voor hem is het zijn derde seizoen. Door de contractverlenging speelt hij dus ook op zeker een vierde seizoen in het tenue van ASWH. Met zijn club maakt Verhoeve een uitstekend seizoen door. Na de promotie naar de Derde Divisie Zaterdag, draait ASWH bovenin mee. De club is terug te vinden op de derde plek. Daarnaast werd er succes geboekt in de KNVB Beker. ASWH versloeg Spakenburg, door een winnende goal van Verhoeve, en in de achtste finale wacht de derde divisionist een ontmoeting met AZ in Alkmaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD