Volg ons

Tweede Divisie

Aanvoerder De Treffers krijgt geen nieuw contract

Aanvoerder De Treffers krijgt geen nieuw contract

Voor Twan Smits komt er na twee seizoenen een einde aan zijn verblijf bij De Treffers. De middenvelder is dit seizoen aanvoerder van de succesvolle Groesbeekse ploeg, maar de clubleiding heeft besloten om door te selecteren. Bas Hendriks moet zijn plaats in gaan nemen.

Opvolger gevonden

Eerder deze week tekende de 22-jarige Hendriks bij, die twee jaar geleden over kwam van VVV-Venlo. Vorig seizoen was hij door een blessure lang afwezig, maar is nu wel van waarde. De clubleiding van De Treffers ziet in hem de opvolger van Smits als controlerende middenvelder, zo meldt De Gelderlander.

Acht jaar Groesbeek

Daarmee lijkt een zeer lang verblijf van Smits in de Groesbeekse gemeente tot een einde te komen. Zes seizoenen speelde de voetballer uit Nijmegen voor Achilles’29 en won met deze clubs alles op amateurniveau. Ook daar was hij aanvoerder en maakte de stap naar de Jupiler League mee. Toen de club besloot om ook overdag te gaan trainen was het moment voor Smits aangebroken om een stap terug te doen. Hij koos voor buurman en rivaal De Treffers, waar hij nu al anderhalf jaar basisspeler is.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie