zaterdag, 15 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieAanvoerder De Treffers krijgt geen nieuw contract

Aanvoerder De Treffers krijgt geen nieuw contract

Voor Twan Smits komt er na twee seizoenen een einde aan zijn verblijf bij De Treffers. De middenvelder is dit seizoen aanvoerder van de succesvolle Groesbeekse ploeg, maar de clubleiding heeft besloten om door te selecteren. Bas Hendriks moet zijn plaats in gaan nemen.

Opvolger gevonden

Eerder deze week tekende de 22-jarige Hendriks bij, die twee jaar geleden over kwam van VVV-Venlo. Vorig seizoen was hij door een blessure lang afwezig, maar is nu wel van waarde. De clubleiding van De Treffers ziet in hem de opvolger van Smits als controlerende middenvelder, zo meldt De Gelderlander.

Acht jaar Groesbeek

Daarmee lijkt een zeer lang verblijf van Smits in de Groesbeekse gemeente tot een einde te komen. Zes seizoenen speelde de voetballer uit Nijmegen voor Achilles’29 en won met deze clubs alles op amateurniveau. Ook daar was hij aanvoerder en maakte de stap naar de Jupiler League mee. Toen de club besloot om ook overdag te gaan trainen was het moment voor Smits aangebroken om een stap terug te doen. Hij koos voor buurman en rivaal De Treffers, waar hij nu al anderhalf jaar basisspeler is.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD