Volg ons

Tweede Divisie

Aanvallers Raterink en Sarkouk krijgen geen nieuw contract

Aanvallers Raterink en Sarkouk krijgen geen nieuw contract

Zowel Remy Raterink als Hafid Sarkouk moeten op zoek naar een nieuwe club. De twee aanvallers hebben namelijk van de clubleiding van De Treffers te horen gekregen dat ze geen nieuw contract krijgen op Zuid. Dit seizoen kunnen ze niet rekenen op een basisplaats.

Na HSC’21 stilgevallen

Het slechte nieuws hebben ze deze week ontvangen, zo meldt De Gelderlander. Raterink was succesvol bij HSC’21, met in drie seizoenen tijd 34 goals in de Topklasse Zondag. Twee jaar geleden stapte de inmiddels 25-jarige aanvaller over naar DOVO en dat werd geen succes. Ook bij De Treffers wil hij maar niet doorkomen. Scoren deed Raterink wel twee keer in veertien wedstrijden. Daarvan waren er slechts vijf als basisspelers.

Pas 92 minuten gespeeld

Sarkouk heeft nog niet één keer in de basis mogen staan. De 24-jarige speelde vorig seizoen zeventien wedstrijden in de Topklasse Zondag, momenteel staat de teller op tien invalbeurten in de Tweede Divisie. Dat bracht hem echter maar tot 92 minuten speeltijd. Ook voor hem is het dus tijd om een nieuwe club te vinden. De afgelopen week verlengde De Treffers wel met Nick de Bondt, Robin Janssen en Pim Balkstein.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie