maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieAanvallers Raterink en Sarkouk krijgen geen nieuw contract

Aanvallers Raterink en Sarkouk krijgen geen nieuw contract

Zowel Remy Raterink als Hafid Sarkouk moeten op zoek naar een nieuwe club. De twee aanvallers hebben namelijk van de clubleiding van De Treffers te horen gekregen dat ze geen nieuw contract krijgen op Zuid. Dit seizoen kunnen ze niet rekenen op een basisplaats.

Na HSC’21 stilgevallen

Het slechte nieuws hebben ze deze week ontvangen, zo meldt De Gelderlander. Raterink was succesvol bij HSC’21, met in drie seizoenen tijd 34 goals in de Topklasse Zondag. Twee jaar geleden stapte de inmiddels 25-jarige aanvaller over naar DOVO en dat werd geen succes. Ook bij De Treffers wil hij maar niet doorkomen. Scoren deed Raterink wel twee keer in veertien wedstrijden. Daarvan waren er slechts vijf als basisspelers.

Pas 92 minuten gespeeld

Sarkouk heeft nog niet één keer in de basis mogen staan. De 24-jarige speelde vorig seizoen zeventien wedstrijden in de Topklasse Zondag, momenteel staat de teller op tien invalbeurten in de Tweede Divisie. Dat bracht hem echter maar tot 92 minuten speeltijd. Ook voor hem is het dus tijd om een nieuwe club te vinden. De afgelopen week verlengde De Treffers wel met Nick de Bondt, Robin Janssen en Pim Balkstein.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD