dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieAanvaller Yildizturan tekent bij Leonidas maar test bij Roda JC

Aanvaller Yildizturan tekent bij Leonidas maar test bij Roda JC

Leonidas wist een akkoord te bereiken met de Eren Yildizturan. Het is echter nog maar de vraag of de talentvolle aanvaller ook daadwerkelijk uit zal komen voor de club uit de hoofdklasse. De speler traint vanaf maandag één week mee met Roda JC en hoopt daar een contract te bemachtigen, meldt het dagblad PZC.

Plafond
Tegenover de voornoemde krant gaf Yildizturan tekst en uitleg. ,,Ik heb vorige week getekend bij Leonidas, omdat ik in Rotterdam studeer. Maar Roda JC is nu best serieus. Ik mag vanaf maandag een week meetrainen. Dit is niet mijn plafond, dus ik ga het zien.”

Eerlijk en direct
Het voorgaande seizoen was de aanvaller actief voor FC Dordrecht waar hij zijn wedstrijden speelde in het tweede elftal. Indien de proefperiode in Kerkrade niet het gewenste resultaat op zal leveren gaat Yildizturan met goede moed starten bij Leonidas. ,,Ik had vanaf het begin een goed gevoel. De mensen daar zijn eerlijk en direct, daar houd ik van. En ik kreeg een aanbod dat niet te weigeren was.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD