zondag, maart 7, 2021
Home Derde Divisie Derde Divisie Zaterdag Aanvaller Vicento sluit definitief de deur bij SteDoCo

Aanvaller Vicento sluit definitief de deur bij SteDoCo

Het in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal uitkomende SteDoCo neemt aan het einde van het lopende seizoen afscheid van Charlton Vicento. Op de officiële website van de vereniging staat te lezen dat de partijen in goed overleg besloten hebben om uit elkaar te gaan.

- Advertentie -

De dertigjarige aanvaller arriveerde in de winterstop van 2020 bij SteDoCo. Destijds kwam hij over van het in de Tweede Divisie acterende Kozakken Boys. In het verleden was Vicento actief voor onder andere ADO Den Haag, Willem II en Helmond Sport.

Twee weken geleden sprak Vicento al met Voetbal247 over het uitblijven van een nieuwe aanbieding van de club., wat nu dus resulteerde in een definitief afscheid. ,,SteDoCo heeft mij aangegeven dat men nog even wilde wachten met het verlengen van mijn aflopende contract. Het wachten was op de maand januari want dan was het plan dat er weer wedstrijden gespeeld zouden worden, maar dat gaat zoals het er nu naar uitziet allemaal langer duren. Ik snap de club ook wel, maar ik moet ook verder. Alle clubs zijn momenteel bezig om de selectie te maken voor komend seizoen. SteDoCo heeft ook nog geen definitieve keuze gemaakt of men met mij door wil en daarom wil ik nu ook andere clubs de mogelijkheid geven om met mij te praten. Het is voor mij niet de bedoeling dat ik pas zekerheid heb als het nieuwe seizoen al begonnen is, ik wil ook de hele voorbereiding meemaken met een club.”, aldus Vicento .

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES