maandag, oktober 18, 2021
HomeClubsIJsselmeervogelsAanvaller van IJsselmeervogels vervolgt loopbaan in Duitsland

Aanvaller van IJsselmeervogels vervolgt loopbaan in Duitsland

Joey Lieshout zal komend seizoen zijn kunsten vertonen op de Duitse voetbalvelden. De aanvaller verruilt IJsselmeervogels voor Wormatia Worms, zo meldt laatstgenoemde vereniging via de officiële kanalen.

De Duitse club was na het vertrek van spits Jan Dahlke op zoek naar een nieuwe aanvaller en kwam dus terecht bij de Nederlander Joey Lieshout. Vorig seizoen maakte hij de overstap van De Graafschap naar IJsselmeervogels. Door het abrupt stoppen van het seizoen kwam hij in Spakenburg tot slechts één wedstrijd in de hoofdmacht.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD