dinsdag, 5 december 2023
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagAanvaller van G.V.V.V. keert terug op het oude nest bij VVOG

Aanvaller van G.V.V.V. keert terug op het oude nest bij VVOG

VVOG heeft uitstekende zaken gedaan op de transfermarkt. De club uit Harderwijk maakte via de officiële kanalen de terugkeer van Jeremy de Graaf wereldkundig. De aanvaller komt in de zomer over van G.V.V.V.

De aanwinst van VVOG plaatste zijn handtekening onder een overeenkomst voor twee jaar bij zijn ‘nieuwe’ vereniging.  De Graaf begint in de zomer van 2021 aan zijn derde periode als speler van VVOG. In 2011 maakte hij voor de eerste keer zijn opwachting bij de club toen hij de overstap maakte van ASV Dronten naar Harderwijk. Vervolgens verkaste hij naar SC Cambuur, maar keerde twee jaar later terug. In zijn tweede periode bij de club bewees hij zijn waarde als veel scorende aanvaller waardoor er interesse kwam van G.V.V.V. waar hij in 2017 een contract ondertekende. In Veenendaal was hij tot op heden goed voor veertig treffers.

Op de website van VVOG gaf De Graaf tekst en uitleg over zijn keuze om terug te keren op het oude nest. ,,Ik heb mij bij VVOG altijd goed ontwikkeld en de warme band met de club is er altijd gebleven. Ik hoop met mijn kwaliteiten en ervaring een belangrijke bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van het team. Voetballend heeft VVOG al een aardige stap gemaakt en ik denk dat VVOG de potentie heeft om aan te sluiten bij de betere ploegen in de 3e divisie.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD