dinsdag, januari 31, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieAanvaller Stankov via Team VVCS op jacht naar nieuwe club: 'Ik zoek...

Aanvaller Stankov via Team VVCS op jacht naar nieuwe club: ‘Ik zoek iets dichterbij huis’

Spelersvakbond VVCS is ook dit jaar tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen gestart met het zogenoemde Team VVCS, een ploeg met contractloze voetballers die op deze wijze hopen in beeld te komen bij een nieuwe club. Aleksandar Stankov is één van deze voetballers, na zijn avonturen op de Faeröer Eilanden en in Denemarken hoopt hij nu op een werkgever in of nabij Nederland.

Faeröer Eilanden
De aanvaller speelde van 2017 tot en met 2018 voor HB Tórshavn en vervolgens besloot hij dat het nu tijd was om weer terug te keren naar Nederland.  ,,Ik had een doorlopend contract bij HB Tórshavn op de  Faeröer Eilanden en de club gaf aan dat men mij graag wilde behouden. Vanwege persoonlijke omstandigheden besloot ik toch om terug te gaan naar Nederland. Ik heb een leuke periode bij deze club gehad. Doelpunten gemaakt en leuke mensen mogen ontmoeten. Ik heb daar met plezier kunnen wonen en voetballen”, aldus Stankov tegenover Voetbal247.

Denemarken
In 2012 begon zijn loopbaan buiten de Nederlandse voetbalgrenzen. Dit nadat hij onder andere uitkwam voor TOP Oss en Roda JC (foto). ,,Destijds vertrok ik uit Nederland om te gaan spelen in Denemarken voor Viborg FF. Daar heb ik in totaal vijf jaar gespeeld op het hoogste niveau. Dat was ook een fantastische periode waar ik veel ervaring op kon doen.”

Team VVCS
Stankov is zeer te spreken over de wijze waarop Team VVCS hem kan helpen in zijn zoektocht naar een nieuwe werkgever. ,,Het zijn pittige trainingen bij Team VVCS, maar wel op een goed niveau. Je ziet dat iedereen hard aan het werk is om een nieuwe club te vinden. Ik vind het een goed initiatief van de VVCS om op deze manier als voetballer sneller in beeld te komen van clubs.”

Dichterbij
De 28-jarige speler weet wat hij wil als het gaat om de volgende stap in zijn loopbaan.  ..Ik krijg nog steeds aanbiedingen uit het verre buitenland, maar ik zoek toch echt iets dichterbij huis. Dan moet je denken aan een club in Nederland, België of Duitsland. Natuurlijk wil ik graag zo hoog mogelijk voetballen, maar ik heb niet veel eisen. Ik wil gewoon weer aan de bak”, besluit Stankov zijn verhaal.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD