Volg ons

Eerste Divisie

Aanvaller Sow en doelman Heemskerk nieuwe aanwinsten voor RKC Waalwijk

Aanvaller Sow en doelman Heemskerk nieuwe aanwinsten voor RKC Waalwijk

RKC Waalwijk heeft de selectie per direct weten te versterken met twee spelers. Aanvaller Sylla Sow komt over van FC Utrecht en doelman Kees Heemskerk maakte vier jaar lang deel uit van de selectie van FC Den Bosch. Het nieuws werd wereldkundig gemaakt via de officiële kanalen van de Waalwijkse vereniging.

Concurrentiestrijd
Algemeen directeur Frank van Mosselveld gaf op de website van RKC Waalwijk tekst en uitleg over de komst van de twee nieuwe spelers. ,,We hebben in de eerste seizoenhelft getracht aanvallend en dominant voetbal te spelen, op de helft van de tegenstander. In de tweede seizoenshelft willen we volop blijven meestrijden om een play-off plek, en onze ambities richting de toekomst verder vorm gaan geven. Met de komst van Sylla Sow en Kees Heemskerk wordt de selectie van nog meer kwaliteit voorzien. Sylla met zijn snelheid, dreiging en beslissend vermogen, Kees met zijn ervaring en betrouwbaarheid. Beiden zullen de concurrentiestrijd aangaan met hun teamgenoten op de desbetreffende posities.”

Loopbaan
De 22-jarige Sow werd door NEC ontdekt bij Quick 1888. In Nijmegen maakte hij van 2007 tot en met 2015 deel uit van de jeugdopleiding. Vervolgens maakte hij de overstap naar FC Utrecht. Doelman Heemskerk (27) komt voort uit de jeugdopleiding van Ajax. Vervolgens speelde hij onder andere in de Verenigde Staten en in Noorwegen. In 2004 keerde hij terug naar Nederland waar hij ging spelen bij FC Den Bosch.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie