zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseAanvaller Snijders koploper met DHSC: 'Intentie om te blijven bij deze ambitieuze...

Aanvaller Snijders koploper met DHSC: ‘Intentie om te blijven bij deze ambitieuze club’

 Genaro Snijders is een van de smaakmakers in de formatie van DHSC, de club van Wesley Sneijder. De ervaren aanvaller, die het naar zijn zeggen goed naar zijn zin heeft bij de hoofdklasser, gaat komende week met de clubleiding om de tafel zitten om te praten over zijn sportieve toekomst.

Gesprek
,,Volgende week is er een gesprek met de club en dan hoor ik wat de plannen zijn. Ik heb het erg naar mijn zin bij DHSC en er is al wel wat interesse hier en daar, maar mijn intentie is om te blijven bij deze ambitieuze club. We hebben een goede mix van jong en ervaren spelers met een verleden in het betaalde voetbal. De meeste jongens van onze spelersgroep zouden bij iedere club uit de Tweede Divisie in de basis staan. DHSC is een echte volksclub en ik pas volgens mij goed bij deze club”, aldus Snijders tegenover Voetbal247

Kampioenschap
Recent werd de de koppositie veroverd door DHSC, de titel en daarmee promotie naar de Derde Divisie is nu het doel van de Utrechtse promovendus. ,,Als je naar onze selectie kijkt moet het mogelijk zijn om mee te doen tot aan het einde van het seizoen om de titel. Ik durf te zeggen dat als wij niet te maken krijgen met blessures en schorsingen de titel gepakt zou moeten worden. Je weet alleen nooit wat er tijdens de rest van het seizoen kan gebeuren.”

Uitstekende zaken
De start van het seizoen viel enigszins tegen voor DHSC. Momenteel is het echter een van de topfavorieten voor de titel. ,,In de beginfase waren er nog ups en downs, maar later kwamen wij in een flow terecht waar we nu nog altijd inzitten. Wij hadden het zaterdag lastig tegen DUNO in Doorwerth, maar wisten toch de drie punten te pakken. Door de overwinning en het puntenverlies van onze concurrenten AZSV en Sportlust’46 hebben wij uitstekende zaken gedaan. Komend weekend staan deze twee ploegen tegenover elkaar en spelen wij tegen ARC. Wij hebben dus kansen om verder uit te lopen als wij doen wat we moeten doen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD