Volg ons

Eerste Divisie

Aanvaller Ndayishimiye stapt transfervrij over van Anderlecht naar NEC

Aanvaller Ndayishimiye stapt transfervrij over van Anderlecht naar NEC

Mike Trésor Ndayishimiye mag zich per direct contractspeler noemen van NEC. De Belgische aanvaller (19) maakt transfervrij de overstap van Anderlecht naar de club uit Nijmegen.

Neusje voor de goal
Remco Oversier gaf tekst en uitleg op de officiële website van NEC.  ,,Mike Trésor is een snelle en technisch vaardige voorhoedespeler, welke op alle posities voorin uit de voeten kan, maar in eerste instantie voor de rechterflank in beeld komt. Hij heeft zowel in de opleiding van Anderlecht als bij de nationale jeugdelftallen van België laten zien over een neusje voor de goal te beschikken.”

Duidelijke visie
Ook de nieuwste aanwinst kwam aan het woord over zijn overstap. ,,De club heeft een duidelijke visie en in de gesprekken die ik met de leiding heb gevoerd ben ik enthousiast geraakt over het pad dat ze voor mij voor ogen hebben. Bij de club hebben zich al diverse aanvallers goed ontwikkeld en een mooie stap gemaakt. Ik ben er enorm op gebrand om hier eenzelfde ontwikkeling door te maken. Ik kijk uit naar mijn eerste speelminuten in het rood, groen en zwart.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie