Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Aanvaller Morrison twijfelt over toekomst bij Eemdijk: ‘Ik wil het maximale uit mijn spel kunnen halen’

Aanvaller Morrison twijfelt over toekomst bij Eemdijk: ‘Ik wil het maximale uit mijn spel kunnen halen’

Syrano Morrison is er niet zeker van dat hij ook komend seizoen het shirt zal dragen van Eemdijk. De aanvaller heeft het naar zijn zeggen goed bij zijn huidige vereniging maar is van mening dat men bij een andere club mogelijk meer en beter gebruik zou kunnen maken van zijn specifieke kwaliteiten.

Maximale rendement
,,De club is geweldig, daar ligt het zeker niet aan. Ik ben daar echt goed opgevangen nadat ik de overstap maakte van Swift naar Eemdijk. In de beginfase van de competitie was ik een vaste basisspeler, maar dat veranderde na de winterstop nadat ik terugkwam van een blessure en trainer Hans van Arum ontslagen werd. Een van mijn specifieke kwaliteiten is toch wel mijn snelheid en die wil ik optimaal benutten. Ik weet niet of dat mogelijk zal zijn bij Eemdijk en ik wil komend seizoen het maximale uit mijn spel kunnen halen. Dat kan dus ook ergens anders zijn dan bij Eemdijk, aldus Morrison tegenover Voetbal247.

Eerlijk
De 25-jarige vleugelspeler, dit seizoen goed voor twee treffers en acht keer een assist,  is realistisch ten aanzien van zijn prestatie bij promovendus Eemdijk dat momenteel verwikkeld is in de strijd tegen degradatie. ,,Als ik naar mijn prestaties kijk dit seizoen dat ben ik niet helemaal tevreden, al zou ik mezelf nog wel een voldoende geven. Ik moet eerlijk zijn en denk dat ik meer had kunnen brengen in bepaalde wedstrijden die ik speelde. Als ik kijk naar de prestaties van het elftal kijk dan is het als club die promoveerde niet slecht. Dit omdat onze selectie niet breed was vanwege de vele blessures. Spelers die dit jaar eigenlijk mee zouden moeten liften met het team moesten er nu opeens al staan.”

 

Meer over Derde Divisie Zaterdag