maandag, oktober 2, 2023
Voetbal247.nlClubsRijnsburgse BoysAanvaller Max Hudepohl vertrekt bij Rijnsburgse Boys

Aanvaller Max Hudepohl vertrekt bij Rijnsburgse Boys

De nummer 7 van Tweede Divisionist Rinsburgse Boys Max Hudepohl gaat een nieuwe uitdaging zoeken, zo laat hij weten op de website van de club uit de Bollenstreek. De vleugelaanvaller verlaat de club daarmee na zes seizoenen. Dat hij momenteel niet altijd in de basis van de club start is daarbij niet de belangrijkste reden, zo laat hij weten. Hij geeft aan dat het door een knieblessure en corona wel bijzondere jaren zijn geworden.

Hudepohl noemt de 7-1 zege in de derby tegen Quick Boys in 2016 alsmede de promotie naar de tweede divisie in datzelfde jaar als de hoogtepunten van zijn verblijf op  de Middelmors. Hij kwam voorheen uit voor de Haagse clubs Graaf Willem II Vac en Quick.

Rijnsburgse Boys bezet momenteel de 4e positie in de tweede divisie met 22 punten uit 14 wedstrijden  en was tot op heden de enige club die koploper v.v. Katwijk op een nederlaag wist te tracteren.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD