dinsdag, maart 9, 2021
Home Derde Divisie Derde Divisie Zaterdag Aanvaller Köylü vertrekt alsnog bij FC Lisse: 'Ik heb de ambitie om...

Aanvaller Köylü vertrekt alsnog bij FC Lisse: ‘Ik heb de ambitie om profvoetballer te worden’

Kubilay Köylü is bezig aan zijn laatste maanden als speler van FC Lisse. De aanvallend ingestelde speler trekt aan het einde van dit seizoen de deur dicht bij de club uit de Bollenstreek waar hij eerder nog zijn aflopende contract bij de vereniging verlengde.

- Advertentie -

Zomer van 2019
Op de officiële website van FC Lisse stond te lezen dat de twintigjarige Köylü bij de vereniging het verzoek had ingediend om alsnog te vertrekken. De club ging akkoord met het verzoek. In de zomer van 2019 maakte de speler de overstap van De Dijk, waar hij veel indruk wist te maken, naar zijn huidige vereniging.

Profvoetbal
Köylü gaf tegenover Voetbal247 kort tekst en uitleg over zijn keuze om toch te vertrekken bij de club.  ,,Ik heb nog altijd de ambitie om profvoetballer te worden. Dat is de reden dat ik vertrek bij FC lisse om te kijken wat er om mij heen gaat gebeuren, dus of er clubs uit een hogere divisie interesse tonen. Ik wil wel zeggen dat ik FC Lisse dankbaar ben voor de kans die ik er gekregen heb en het vertrouwen dat ik kreeg.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES