woensdag, 24 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagAanvaller keert na drie jaar IJsselmeervogels terug bij FC Lisse

Aanvaller keert na drie jaar IJsselmeervogels terug bij FC Lisse

Hanne Hagary keert komend seizoen terug naar FC Lisse. De aanvaller speelde al eerder op Ter Specke, om de laatste drie jaar uit te komen voor IJsselmeervogels. Onlangs werd al bekend dat hij zal vertrekken, omdat hij zijn plaats in het elftal van Sandor van der Heide is verloren.

Vaste waarde bij Lisse

De voormalig speler van de jeugd van Feyenoord speelde ook in diverse Oranje jeugdteams. Een contract bij Feyenoord volgde, maar een debuut kwam er niet. Via Excelsior en Almere City kwam Hagary in 2010 bij FC Lisse terecht. Daar was hij een vaste klant in de basis, om na drie seizoenen in de Topklasse Zaterdag over te stappen naar IJsselmeervogels.

Langzaam uit elftal

In Bunschoten-Spakenburg kende hij met name een goed eerste seizoen en speelde in de afgelopen campagne ook nog 22 wedstrijden. Onder Van der Heide verdween Hagary echter langzaam uit het elftal en koos er dan ook voor om op zoek te gaan naar een nieuwe club. Dat is dus een terugkeer geworden naar FC Lisse, de club waar IJsselmeervogels mee in gevecht is om de titel in de Derde Divisie Zaterdag.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD