dinsdag, januari 31, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieAanvaller Harrison verruilt Champions League-finalist Tottenham voor Almere City

Aanvaller Harrison verruilt Champions League-finalist Tottenham voor Almere City

Almere City is er in geslaagd om een nieuwe aanvaller toe te voegen aan de selectie. De club uit de Eerste Divisie bereikte een akkoord met Shayon Harrison ten aanzien van een contract voor twee seizoenen. De speler komt over van Tottenham Hotspur. Het nieuws ten aanzien van deze transfer werd bekend gemaakt via de officiële kanalen van Almere City.

Verhuurperiodes
De 22-jarige aanvaller maakte op 25 oktober 2016 zijn debuut in het eerste elftal van Tottenham Hotspur tegen Liverpool in de EFC Cup. De laatste drie seizoenen speelde hij steeds op huurbasis voor een andere vereniging. Zijn laatste wedstrijden kwam hij uit in de hoogste afdeling van het Australische voetbal bij Melbourne City.

Vincent Janssen
Harrison had volgens de berichtgeving aanbiedingen van meerdere clubs op zak en was het voor hem ook mogelijk om zijn contract bij Tottenham Hotspur te verlengen. Hij koos er echter voor om zijn loopbaan te vervolgen bij Almere City. Dit mede op basis van de ervaringen die zijn ploeggenoot Vincent Janssen opdeed bij laatstgenoemde club.

Ontwikkelen
Robert Molenaar, hoofdtrainer van Almere City, is vanzelfsprekend blij met deze buitenkans. ,,Shayon is een snelle speler, die bovendien balvaardig is. Uit onze gesprekken bleek dat dat hij zich niet alleen bereid toont om hard te werken op het veld, maar ook daarbuiten om zichzelf verder te ontwikkelen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD