woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieAanvaller Driesse keert terug op het oude nest bij Barendrecht

Aanvaller Driesse keert terug op het oude nest bij Barendrecht

BVV Barendrecht is druk doende om de selectie voor komend seizoen vorm te geven. De club, die komend seizoen uit zal komen in de Derde Divisie, bereikte een akkoord met Robin Driesse, die na één seizoen afwezigheid weer terug zal keren bij zijn oude vereniging, meldt BVV Barendrecht op de officiële website.

Oude nest
De nieuwste aanwinst maakte in de zomer van 2018 de overstap van BVV Barendrecht naar XerxesDZB. In het seizoen 2018/2019 eindigde laatstgenoemde ploeg als hekkensluiter in de hoofdklasse waardoor het degradeerde en over enkele maanden zal moeten starten in de eerste klasse.

Esajas
Naast de komst van Driesse werd door de club ook bekend gemaakt dat Daniël Esajas het aanstaande seizoen weer aan zal sluiten bij het eerste elftal. Momenteel is hij nog bezig aan de revalidatie van een zware knieblessure. Hij liep de blessure op tijdens de voorbereiding op het voorgaande seizoen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD