zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagAanvaller Den Haag verruilt DOVO in de zomer voor Sportlust'46

Aanvaller Den Haag verruilt DOVO in de zomer voor Sportlust’46

Kesly Den Haag zal komend seizoen het shirt gaan dragen van hoofdklasser Sportlust’46. De aanvaller, die momenteel nog zijn wedstrijden speelt in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal voor DOVO, maakte al eerder bekend aan het einde van het lopende seizoen afscheid te nemen van de club uit Veenendaal. 

Ambitieuze vereniging
Er was voldoende interesse in de aanvaller, die uiteindelijk koos voor Sportlust’46. Dit had mede te maken met het feit dat de hoofdtrainer van de club duidelijk kenbaar maakte dat hij hem aan de selectie voor komend seizoen wenste te toe te voegen. ,,Ik had uiteindelijk het beste gevoel bij Sportlust’46. Ik heb met diverse clubs gesproken, maar ben ontzettend blij met mijn keuze voor deze vereniging. De hoofdtrainer Patrick Loenen heeft mij al geregeld laten weten dat hij mij heel graag wilde hebben en dat waardeer je als speler enorm. Daarnaast is Sportlust’46 een ambitieuze vereniging met een echt plan voor de komende jaren. Ik wil graag deel uitmaken van deze plannen”, aldus Den Haag tegenover Voetbal247.

De Meern
De aanvaller was in het seizoen 2017/2018 een van de smaakmakers bij De Meern dat destijds uitkwam in de Derde Divisie van het zondagvoetbal. Daar verdiende hij vervolgens zijn transfer mee naar DOVO.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD