Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Aanvaller Den Haag: ‘Ontzettend blij dat ik met Sportlust’46 mag spelen in de Derde Divisie’

Aanvaller Den Haag: ‘Ontzettend blij dat ik met Sportlust’46 mag spelen in de Derde Divisie’

Sportlust’46 was dinsdag één van de drie verenigingen uit de hoofdklasse die van de KNVB het bericht kregen dat men komend seizoen alsnog uit mag komen in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. De van DOVO naar Sportlust’46 overgestapte Kesly den Haag was vanzelfsprekend uitermate tevreden dat hij vanaf de zomer van 2020 zijn wedstrijden mag blijven spelen op het niveau waar hij dit seizoen in Veenendaal ook al actief was.

Officieel
Er werd veel gezegd en geschreven over een mogelijk ticket voor de Derde Divisie voor Sportlust’46. Dat kreeg de aanvaller natuurlijk ook mee in zijn omgeving. ,,De laatste weken hoorde je natuurlijk steeds meer geruchten om je heen en dan hoop je meer dat het zal gebeuren dan dat je er ook echt vanuit gaat. Nu het dan officieel bekend gemaakt is door de KNVB ben ik natuurlijk ontzettend blij dat ik met Sportlust’46 komend seizoen mag gaan spelen in de Derde Divisie”, aldus Den Haag tegenover Voetbal247.

Hoge ogen gooien
De aanwinst van Sportlust’46 trainde al met de club mee en naar zijn zeggen is er voldoende kwaliteit aanwezig binnen de selectie om echt mee te doen in het nieuwe seizoen. ,,We zijn recent gestart met trainen en dan weet je vanzelfsprekend nog niet wat precies de kwaliteiten zijn van je teamgenoten. Ik weet wel dat Sportlust’46 echt veel goede jongens aangetrokken heeft en men had natuurlijk al een goed team want anders sta je niet bovenaan in de hoofdklasse. De club heeft echt een plan om het hoogst haalbare te realiseren. De komende weken zullen wij gebruiken om een speelwijze onder de knie te krijgen en dan ben ik er van overtuigd dat wij hoge ogen kunnen gooien in de Derde Divisie.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag