zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagAanvaller De Vries vertrekt per direct bij Excelsior'31

Aanvaller De Vries vertrekt per direct bij Excelsior’31

Excelsior’31 kan in het nieuwe seizoen geen beroep doen op Yannik de Vries. De club maakte op de officiële website bekend dat de aanvaller per direct stopt in verband met privé-omstandigheden.

Doelpunten
De 21-jarige aanvaller maakte in de zomer van 2019 de overstap van het in de derde klasse uitkomende Eilermark naar de club uit de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. Vorig seizoen wist hij met Eilermark de titel te pakken en scoorde hij 31 doelpunten. In het verleden was hij ook twee jaar actief in het beloftenteam van Go Ahead Eagles.

Competitie
Excelsior’31 wist vorig seizoen een ticket te bemachtigen voor de Derde Divisie. Zaterdag 17 augustus staat de eerste officiële wedstrijd van het seioen op het programma, dan komt RKVV DEM op bezoek in de strijd om de KNVB Beker en een week later speelt men thuis tegen ODIN’59, dit tijdens de eerste speelronde van de Derde Divisie.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD