Volg ons

Tweede Divisie

Aanvaller De Niet keert komend seizoen terug op het oude nest van Scheveningen

Aanvaller De Niet keert komend seizoen terug op het oude nest van Scheveningen

Scheveningen kan komend seizoen weer een beroep doen op Michael de Niet. De aanvaller maakte vorig seizoen de overstap naar SVC’08, maar keert dus bijzonder snel terug naar zijn voormalige club. Het nieuws over de aanstaande overstap stond te lezen op de officiële website van de club uit de Tweede Divisie.

De 24-jarige aanvaller plaatste zijn eerste stappen op het voetbalveld in zijn jeugdjaren in het shirt van Scheveningen. Vorig seizoen zat hij dicht tegen een definitieve doorbraak aan in het eerste elftal, maar hij zocht op dat moment naar meer speeltijd. Dat wist hij te vinden bij SVC’08 waar hij tot dusver een sterke indruk maakte.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie