dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagAanvaller De Jager duikt op bij promovendus HSV Hoek

Aanvaller De Jager duikt op bij promovendus HSV Hoek

HSV Hoek speelde dinsdag een oefenwedstrijd tegen Halsteren die werd afgesloten met een puntendeling (2-2). Opvallende naam op het wedstrijdformulier van de promovendus was Ruben de Jager die het voorgaande seizoen uitkwam voor Jong FC Twente, meldt de provinciale Zeeuwse Courant.

Knieblessure
De 21-jarige aanvaller was de voorgaande jaren speler van de voornoemde club uit Enschede. Vorig jaar liep hij een zware knieblessure op waardoor een lange revalidatie noodzakelijk was. Dit seizoen begon hij de voorbereiding bij FC Twente en was ook nog even op proef bij SC Cambuur. In het beloftenteam van die club wist hij in een oefenwedstrijd het net van de tegenstander nog wel te vinden, maar tot een samenwerking kwam het niet.

Meetrainen
De Jager was dinsdag in het duel met Halsteren één keer trefzeker. Volgens de voornoemde krant traint de aanvaller voorlopig mee met HSV Hoek en sluit men een langer verblijf bij de promovendus niet uit.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD