Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Aanvaller Christophersen van De Dijk tekent contract bij ADO’20

Aanvaller Christophersen van De Dijk tekent contract bij ADO’20

ADO’20 kan komend seizoen een beroep doen op Mick Christophersen. De negentienjarige spits speelt momenteel nog zijn wedstrijden voor De Dijk, hekkensluiter van de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. Het nieuws ten aanzien van de komende overstap werd wereldkundig gemaakt via de officiële kanalen van ADO’20.

Twaalf treffers
De nieuwste aanwinst van ADO’20 arriveerde twee jaar geleden bij De Dijk. Destijds maakte hij de overstap van FC Purmerend voor de Amsterdamse formatie waar hij begon in het elftal voor spelers onder de negentien jaar. In zijn eerste seizoen bij De Dijk maakte hij echter ook al zijn debuut in het eerste elftal. Dit seizoen wist hij in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal al twaalf keer het net van de tegenstander te vinden.

Doelgericht
Toan Tan, lid van de Technische Commissie van ADO’20, gaf op de website van de club tekst en uitleg over het aantrekken van het talent. ,,We hadden Mick al vroeg in het seizoen op het oog. We hebben hem daarna een paar keer bekeken en hij viel zeer positief op. Het is voor een spits natuurlijk lastig wanneer je degradatie voetbal moet spelen, maar ondanks dat zie je aan Mick dat hij overzicht heeft, doelgericht is, sterk aan de bal en hij is een goed meevoetballende spits. Daarnaast is hij natuurlijk nog heel jong en kan hij nog beter worden.”

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag