Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Aanvaller Brandsma haalt met ODIN’59 uit tegen Harkemase Boys: ‘Het ging vrij makkelijk’

Aanvaller Brandsma haalt met ODIN’59 uit tegen Harkemase Boys: ‘Het ging vrij makkelijk’

Sietse Brandsma beleefde zaterdag met zijn club ODIN’59 een fantastische middag in Friesland. De aanvaller wist met zijn ploeggenoten met ruime cijfers af te rekenen met Harkemase Boys (0-6) en daarbij wist hij ook nog eens twee keer het net van de tegenstander te vinden.

Hoge score
Harkemase Boys was voor het duel met ODIN’59 nog ongeslagen in de competitie. Na negentig minuten spelen stond er een eindstand op het bord met een half dozijn treffers van de uitspelende ploeg. ODIN’59 had grote mogelijkheden om de score zelfs verder op te kunnen voeren.  ,,Wij wisten natuurlijk dat Harkemase Boys een sterke ploeg was in de Derde Divisie. Wij weten echter ook wat wij zelf kunnen. Harkemase Boys wist zich vooral geen raad met de aanvallers en ons compacte spel. Al met al ging het vrij makkelijk en had de score zo maar nog wat hoger uit kunnen vallen. Men had nog geen wedstrijd verloren in deze competitie en dat is dat van ons zeker een knap en mooi resultaat”, aldus Brandsma tegenover Voetbal247.

Overstap
De aanvaller was het voorgaande seizoen veelvuldig trefzeker voor het in de eerste klasse uitkomende CSV BOL. In de Derde Divisie laat Brandsma zien dat hij ook daar het net van de tegenstander weet te vinden. ,,De overstap van BOL naar ODIN’59 was inderdaad een grote stap omhoog , vooral in het begin moest ik wennen in de duels op het veld en de hogere handelingssnelheid. Toch pak ik het nu echt goed op en weet ik regelmatig te scoren. Dat geeft mij het vertrouwen dat ik dit op dit niveau ook kan.”

Handhaving
ODIN’59 is momenteel de verrassende nummer twee op de ranglijst. De vraag is dan ook waar dit zal eindigen. ,,Als ik eerlijk ben had ik niet verwacht dat wij na acht speeldagen zo hoog zouden staan op de ranglijst. We zijn echt een team waarin iedereen hard voor elkaar wil werken. Dat resulteert in goede prestaties met uitschieters zoals nu tegen Harkemase Boys. Tegenstanders vinden het niet fijn om tegen ons te spelen en dat is mooi om te zien. De doelstelling voor het seizoen was handhaving, maar wie weet wat er nu nog meer in zit.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag