woensdag, december 7, 2022
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagAanvaller Aninkora sluit per direct aan bij selectie van DVS'33

Aanvaller Aninkora sluit per direct aan bij selectie van DVS’33

DVS’33 is er in geslaagd om aanvallende versterking te vinden voor de huidige selectie. Op de officiële website van de club uit Ermelo werd bekend gemaakt dat Kenneth Aninkora aan zal sluiten bij de A-selectie.

De 22-jarige aanvaller zat zonder club sinds zijn vertrek in de winterstop bij Almere City. Bij deze club speelde hij twee seizoenen in de Tweede Divisie voor het beloftenteam, vanwege blessures wist hij echter niet door te breken in het eerste elftal van de vereniging. Aninkora plaatste zijn handtekening onder een contract voor één seizoen bij DVS’33.

Op de website van DVS’33 gaf de nieuwste aanwinst tekst en uitleg over zijn keuze om te gaan spelen in Ermelo. ,,Ik ben heel blij dat ik aansluit bij de selectie van DVS’33 Ermelo. Vanaf de jaarwisseling ben ik in gesprek met Edmund Mijnheer. Hij was op de hoogte van mijn ambitie om door te gaan als profvoetballer, en we hebben daar altijd open over gesproken. Op dit moment is het belangrijk om zo snel mogelijk fit te worden. Ik ben dan ook heel blij dat ik dit onder begeleiding van de medische staf van DVS doe en binnenkort bij de groepstraining aan kan sluiten. Ik loop nu een aantal weken mee en heb het erg goed naar mijn zin bij DVS!”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS