dinsdag, september 21, 2021
HomeCompetitiesEerste DivisieAanvaller Abubakar op proef bij MVV

Aanvaller Abubakar op proef bij MVV

Asumah Abubakar krijgt de komende dagen de kans om zijn kwaliteiten te tonen aan de technische staf van MVV. De aanvaller van Ghanese afkomst is op proef in Maastricht, meldt de Limburgse club op de officiële website.

Willem II
De aanvaller stond vanaf 2016 onder contract bij Willem II en speelde voor de club zestien wedstrijden in de Eredivisie. Onderhandelingen tussen Abubakar en Willem II liepen op niets uit waardoor de speler op zoek moest naar een nieuwe werkgever.

Training
Dinsdag verscheen Abubakar voor de eerste keer op het trainingsveld van MVV. De club besloot vanwege de weersomstandigheden de trainingen voor de komende dagen te verplaatsen naar 09:30 uur.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD