maandag, september 27, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZondagAanvallende middenvelder Mezziani naar Gemert

Aanvallende middenvelder Mezziani naar Gemert

Gemert kan in het seizoen 2021/2022 een beroep doen op Chafik Mezziani. De club uit de Derde Divisie van het zondagvoetbal maakte de komst van de aanvallende middenvelder bekend via de officiële kanalen.

De 27-jarige Helmonder komt over van Mierlo-Hout. In het verleden was hij onder andere ook actief voor Rood-Wit’62. De komst van Mezziani heeft een direct verband met het vertrek van Johan van Lierop waardoor er weer ruimte ontstond in de selectie.

Op de officiële website van Gemert gaf Arnaud van de Wijngaard namens de technische commissie tekst en uitleg over het aantrekken van Mezziani. ,,We hadden Chafik al enkele jaren in het vizier. Op het moment dat duidelijk was dat Johan afscheid zou nemen, hebben we hem direct gepolst. Chafik was de eerste en enige naam die op tafel kwam.”

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD