dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieAanstellingen scheidsrechters Tweede Divisie speelronde 12

Aanstellingen scheidsrechters Tweede Divisie speelronde 12

Na een inhaalweekend maakt de Tweede Divisie zich op voor speelronde 12. En zoals traditioneel in november betekent dat al behoorlijke stress voor clubs en trainers waar de prestaties nog niet lopen zoals gedacht en gehoopt.

Vijf op een rij?
Neem nu IJsselmeervogels, dat al vier nederlagen op rij leed en uitgerekend wanneer het zo snakt naar de ommekeer op bezoek moet bij koploper Katwijk. FC Lisse won de afgelopen weken wel af en toe, maar kan desondanks de punten nog meer dan goed gebruiken. Op Ter Specke komt Kozakken Boys op bezoek. De enige club die qua timing mogelijk wel geluk heeft, is AFC. De Amsterdamse traditieclub speelt zondag de Amsterdamse derby tegen De Dijk, waar het intern flink rommelt.

Katwijk – IJsselmeervogels live op FOX Sports
Eigenlijk had FOX Sports komende zaterdag graag de Amsterdamse stadsderby live op televisie willen brengen, maar AFC zag daar de meerwaarde niet zo van in. Op Goed Genoeg weigerde men dan ook het verzoek van de betaalzender om het duel van zondag naar zaterdag te verplaatsen. Zodoende staan de camera’s van FOX zaterdag bij Katwijk – IJsselmeervogels, gefloten door scheidsrechter Puts (foto).

De aangestelde scheids- en grensrechters in speelronde 12:

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD