woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieAanstellingen scheidsrechters Tweede Divisie speelronde 11

Aanstellingen scheidsrechters Tweede Divisie speelronde 11

Het is derbyweekend in speelronde 11. Zowel in Groesbeek als in de Rijnmond regio staan er aantrekkelijke streektwisten op het programma, met Achilles ’29 – De Treffers en Barendrecht – Excelsior Maassluis.

Prijs van de beker
Speelronde 11 roept vooral de vraag op of de cupfighters die lang actief waren of zijn in de KNVB beker zich herstellen van hun uitglijder afgelopen zaterdag. Toen verloren Kozakken Boys, De Dijk, VVSB en Katwijk. Alleen GVVV en Koninklijke HFC wisten de midweekse bekerwedstrijd een vervolg te geven met een zege op zaterdag.

Katwijk
Het zorgde er bovendien voor dat Katwijk plots weer menselijke trekjes begon te vertonen. De ploeg van Dick Schreuder leek maandenlang onverslaanbaar, tot de tot op het bot gemotiveerde brigade van Jeroen Rijsdijk voorbij kwam: 3-0. Katwijk gaat op bezoek bij AFC, dat bij het debuut van André Wetzel lang niet gek voetbalde, maar wel met lege handen stond.

Bronsvoort
De Groesbeekse derby tussen Achilles ’29 en De Treffers staat onder leiding van de ervaren scheidsrechter Bronsvoort (foto), Barendrecht – Excelsior Maassluis is in handen van arbiter Vries.

FOX Sports
FOX Sports zendt Achilles ’29 – De Treffers zaterdag live uit. De betaalzender begint haar uitzending om 15.15 uur.

De scheids- en grensrechters in speelronde 11:

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD