Volg ons
Scheidsrechter Veekamp

Derde Divisie

AANSTELLINGEN | Dit zijn de scheids- en grensrechters van de laatste reguliere speelronde van 2018/2019

AANSTELLINGEN | Dit zijn de scheids- en grensrechters van de laatste reguliere speelronde van 2018/2019

Erop of eronder. Het moment van de waarheid is aangebroken. De laatste speelronde van het seizoen 2018/2019 staat voor de deur. Het moment waarop in de Derde Divisie Zondag duidelijk wordt wie kampioen wordt, evenals in de Hoofdklassen. Maar minimaal net zo spannend is de strijd om de periodetitels en tickets voor de play-offs, naast de strijd tegen degradatie. Dit zijn de scheids- en grensrechters die de laatste speelronde in goede banen mogen leiden.

Tweede Divisie

Derde Divisie Zaterdag

Derde Divisie Zondag

Hoofdklasse Zaterdag

Hoofdklasse Zondag

‘Kampioensduel om des keizers baard’
Het had zo’n schitterende ontknoping kunnen zijn, maar zaterdag gaat het duel tussen IJsselmeervogels en AFC niet meer om de titel. IJsselmeervogels kan nog wel een periodetitel winnen, wat een garantie op een extra ronde in de KNVB beker oplevert. FOX Sports zendt het duel, dat onder leiding staat van arbiter Veekamp (foto), live uit. Het duel tussen Jong Sparta en De Treffers begint al om 13.00 uur.

Waardeer jij Voetbal247.nl en je wil dat laten blijken met een kleine bijdrage: dat kan!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie