Volg ons

Derde Divisie

AANSTELLINGEN | Dit zijn de scheids- en grensrechters van aankomend weekend

AANSTELLINGEN | Dit zijn de scheids- en grensrechters van aankomend weekend

Na een bijna voetballoos afgelopen weekend maken we ons op voor weer een ouderwets bomvolle speelronde in de verschillende competities. De Tweede en Derde Divisie zijn toe aan speelronde 9, in de Hoofdklasse wacht speelronde 8. Dit zijn de scheids– en grensrechters van aankomend weekend:

Tweede Divisie

FOX Sports zendt zaterdagmiddag vanaf 15.20 uur het duel tussen Rijnsburgse Boys en AFC uit. Scheidsrechter is de heer Nick Smit (foto).

Derde Divisie Zaterdag

Derde Divisie Zondag

Hoofdklasse Zaterdag

Hoofdklasse Zondag

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie