Volg ons

Derde Divisie

AANSTELLINGEN | Dit zijn de scheids- en grensrechters van 4 en 5 mei

AANSTELLINGEN | Dit zijn de scheids- en grensrechters van 4 en 5 mei

Gezien de geschiedenis zijn 4 en 5 mei altijd speciaal en bijzonder. Maar ook op voetbalgebied kan geschiedenis worden geschreven, bijvoorbeeld omdat AFC zich mogelijk voor het eerst in haar rijke bestaan algeheel amateurkampioen van Nederland mag noemen. En wat te denken van de kraker van de Bollenstreek op Ter Specke tussen FC Lisse en Quick Boys? Dit zijn de mannen en vrouwen met de fluit en vlag die het geheel in goede banen mogen leiden.

Tweede Divisie

Derde Divisie Zaterdag

Derde Divisie Zondag

Hoofdklasse Zaterdag

Hoofdklasse Zondag

IJsselmeervogels voor 10e keer op FOX Sports
We schreven er al eerder over: de opmerkelijke keuze van FOX Sports om zaterdagmiddag De Treffers – IJsselmeervogels uit te zenden. Het is namelijk de tiende maal dat de Rooien op de betaalzender te zien zijn, een gigantisch verschil met veel andere clubs. Leidsman op sportpark Zuid is scheidsrechter Sam Dröge (foto). Dit weekend zal FOX ook zondag een liveduel uitzenden en wel die tussen AFC en Scheveningen onder leiding van Wim Bronsvoort.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie