donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieAanstelling scheidsrechters Tweede Divisie speelronde 13

Aanstelling scheidsrechters Tweede Divisie speelronde 13

Twee streekderby’s en een affiche tussen twee zeer ambitieuze clubs. Speelronde 13 belooft weer een mooie te worden. Wat te denken van de ontmoeting tussen Kozakken Boys en Achilles ’29, clubs die voorafgaand aan het seizoen tot absolute kanshebbers voor de titel werden gerekend?

Strijd der traditieclubs
Inmiddels staan ze beiden een straatlengte achter Katwijk, dat echter nog niet zomaar gewonnen heeft van Jong Sparta, dat de afgelopen weken plots punten is gaan pakken. Op zondag de ontmoeting der traditieclubs: AFC – Koninklijke HFC.

FOX Sports bij FC Lienden – GVVV
De camera’s van FOX Sports staan echter zaterdagmiddag in de Betuwe, waar FC Lienden opnieuw een streekgenoot ontmoet. Ditmaal komt GVVV op bezoek, onder leiding van scheidsrechter De Brito Roque (foto). Vorige week was Hans Kraaij jr uiterst teleurgesteld over het gebrek aan strijd tegen TEC. Hem kennende zal hij zijn ploeg deze week extra op de huid hebben gezeten om tegen GVVV wél 120 procent te geven. De uitzending van FOX Sports begint vanaf circa 15.15 uur.

De aangestelde scheids- en grensrechters in speelronde 13:

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD